Coaching Helmond

Coaching Helmond. Ben je opzoek naar een coach in Helmond en omgeving? Bij Tosport zit je goed! Ga met Tosport op weg naar de betere prestatie om je wensen en doelen te bereiken. Personal Coach Niek de Groot helpt je graag verder om jouw doelen waar te maken, jouw competenties verder te ontwikkelen en jouw loopbaan mooi vorm te geven.

Een persoonlijke coach waarbij:

  • Er met jou mee wordt gedacht
  • Je direct resultaat ziet / bereikt
  • Een eerlijk en betrouwbaar advies te horen krijgt
  • Je wordt begeleidt tot het behalen van je doelen

Dit allemaal biedt Niek de Groot met Tosport in Persoonlijke Coaching Helmond. Heb jij vragen of wil je graag vrijblijvend contact opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek? Aarzel dan niet langer en neem contact op via het contactformulier, telefonisch via: 06-30881707 of mail naar info@tosport.nl.

Wij helpen je graag verder je dromen en doelen te behalen tot de beste prestatie!

Individuele Coaching, wat is dat?

Individuele coaching. Als je opzoek bent naar een personal coach in Helmond en omgeving om uw doelen te bereiken kunt u terecht bij Tosport. Bijvoorbeeld individuele coaching kan een traject zijn waar Tosport samen met jou op weg gaat naar een betere prestatie.

Individuele coaching in Helmond richt zich zowel op persoonlijke doelen als doelen in bijvoorbeeld het bedrijfsleven. Leer omgaan met moeilijk situaties. Met individuele coaching Helmond word je verder op weg geholpen in zowel je professionele carrière als ook in het persoonlijke leven. Een individueel coaching traject brengt jouw doelen in kaart, werkt deze uit naar de juiste resultaten.

Contact opnemen? Geen enkel probleem!

Bij elke vorm van coaching in Helmond en omgeving draait het om jouw motivatie. Jij bent de sleutel tot succes en met jou gaan wij het loopbaantraject in. Tijdens een intakegesprek wordt daarom bepaald wat en welke competenties je wil verbeteren. Wil jij vrijblijvend advies over jouw vraagstukken? Tosport helpt je graag verder.

Op weg naar een betere prestatie!

Meer weten over
wat een coach voor jou kan betekenen?

We starten met een online test om de voorkeur van de diverse waarden uit het systeem van Clare W. Graves te bepalen. De resultaten van de test worden weergegeven in de bij de diverse waarden behorende kleuren. Uw persoonlijk profiel. U krijgt hierover uitleg en mogelijk dat een vervolg afspraak gemaakt wordt over de coaching in de praktijk.

Coaching of Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in coaching / opleiding?

Neem vrijblijvend contact op.