Creëer de beste teamspirit met groeps/team coaching

Teamontwikkeling en teamcoaching. TOSPORT begeleidt teams door gerichte training en coaching. Teamconflicten kunnen worden uitgelicht door een overzichtelijke teamanalyse waardoor er een verbetering in samenwerking ontstaat. Ieder teamlid wordt in zijn of haar kracht gezet om de juiste teamspirit te vinden.

*De resultaten van een coachingstraject zijn afhankelijk van de gestelde doelen.

DRIJFVERENSHOW - BINNENKORT IN HET THEATER!
WELKE KLEUR BEN JIJ?
WELKE KLEUR BEN JIJ?

Ben jij benieuwd welke kleureigenschappen je bezit? Waar je verbeterpunten zitten? Wij leggen ze allemaal voor je uit tijdens een ontzettend leuke Drijfverenshow! Kom er achter waar je nu staat en of deze plek de juiste is! Zowel in bijvoorbeeld je huidige baan als mede wellicht in je privé-leven? Stel doelen samen en ga op weg naar die betere prestatie.

Groepsdynamica

Samen met jouw team op weg naar een betere prestatie!

Teamanalyse

Ontdek wie welke rol kan spelen!

Teamspirit

Alle teamleden in hun kracht!

Meer weten over
wat een coach voor jou kan betekenen?

Groepsanalyse en groepsdynamica: Op basis van de teamsamenstelling wordt er door ons een teamanalyse samengesteld. Er wordt gekeken naar de teamsamenstelling waarin naar de diversiteit van het team zichtbaar wordt. Door een duidelijke rolverdeling en de interacties, wordt de communicatie verbeterd.

De hoofdgedachte hierbij is: “Geef me het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken” (Confucius). Motivatie en energie zijn belangrijke aspecten van hoe werk wordt ervaren.

Coaching of Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in coaching / opleiding?

Neem vrijblijvend contact op.